V sobotu 21. listopadu 2015 se konal již šestý ročník benefičního festivalu Kárafest, který pořádá klub EWSC Praha. Veškerý výtěžek ze vstupného stejně jako z prodeje klubového oblečení putoval na podporu týmu florbalistů na elektrických vozících Jaguars Praha. Akce se již podruhé uskutečnila v bezbariérových prostorách restaurace MAXIMUM v Třeboradicích, která nám své prostory poskytuje zdarma a je tak partnerem akce. Letos se partnerem akce stala i Městská část Čakovice, která nám odpustila povinné odvody ze vstupného obci. Zástupce starosty Městské části Čakovice přišel náš festival zahájit.

Tento rok nám přišlo bez nároku na honorář zahrát pět kapel – svou účast z loňska zopakovaly kapely Apnoe, Doktor Triceratops a Generační problém a přidaly se dvě nové kapely – Blek Defekt a Anxiety. Vše opět v rockovém stylu a rytmu. Členové kapely Doktor Triceratops nás na samý závěr programu překvapili tím, když našemu týmu Jaguars zahráli píseň, kterou pro nás sami složili. Děkujeme. A děkujeme i zvukaři Borisi Zindulkovi, který nám své služby poskytl opět bez nároku na honorář.

Opět musíme poděkovat naší trenérce Andree, která se opět zhostila organizace akce a zazpívala ve své skupině Apnoe. Děkujeme i Míše, která celou dobu seděla s Honzou u vchodu a spolu se starali o příchozí diváky i prodej klubového oblečení.

Děkujeme hlavně všem lidem, kteří na koncert přišli a zaplaceným vstupným nebo zakoupeným tričkem náš tým a činnost podpořili. Během festivalu jsme divákům nabídli malou ukázku našeho sportu a speciálních vozíků, které k umožnění sportování potřebujeme. Náš sport je velmi drahý, jelikož kromě nutného vybavení a pronájmů tělocvičen a prostor zahrnuje i asistenci a obtížnější přepravu. Jsme rádi, že uspořádaným festivalem můžeme za projevenou podporu něco nabídnout i zpátky.

Těšíme se na další ročník.

Šestý kárafest